Basar og brugtmarked

Hvad er Basaren?

Vores basar er for alle i middelaldermiljøet der har ting i overskud, som de gerne vil af med.

Vi tilbyder at man kan få sine ting sat til salg hos os og når en køber gerne vil have varen, så sender vi pengene direkte til sælger, uanset om det sælges på et marked eller via vores webshop.

Det er ligemeget om det er en kappe der ikke passer i størrelsen, nye støvler eller 3 trætallerkener man ikke længere skal bruge. I mange tilfælde kan overskydende udstyr, være lige dét nogen står og mangler.

Derfor stiller vi et bord, nogle bøjler og lidt udstillingsplads til rådighed for en middelalder-genbrugsbutik som vi tager med rundt fra marked til marked.

Hvordan virker det så?

Vi tager imod varer af god kvalitet som vi synes vi kan være bekendt at formidle videre. Varerne bliver en del af vores øvrige sortiment så de ikke bare kan købes på et enkelt marked, men på alle markeder vi tager på, samt her på vores webshop.

Hvad skal du gøre?

Hvis du har ting du gerne vil have med på basaren kan du tage fat i os på markeder eller via vores kontaktformular her på siden. Vi skal bare vide hvor meget du vil have for din vare og hvordan du vil have betaling.

Hvad gør vi så?

Vi tager nogle billeder af dine ting, så de kan komme på vores webshop. Her får din vare sin egen side, så du selv kan følge med i hvornår din vare bliver solgt. Efter markeder pakker vi dine ting sammen og opbevarer det på vores lager til næste marked eller til det bliver solgt via webshop. 

Når varen er solgt afregner vi direkte med dig.

Gratis?

Ja. Det primære fokus for os, er at gøre en masse gode ting tilgængelige for aktører og gæster i middelaldermiljøet.

Vi har selvfølgelig udgifter til webshop og opbevaring, så når vi tager ting ind til opbevaring sætter vi en lille procentforøgelse på prisen. På den måde kan vi dække lidt af vores udgifter uden at det koster sælger noget.

Hvorfor bruge basaren?

Hvis du selv har en bod på et marked eller tager rundt på flere markeder, giver det selvfølgelig mening selv at have dine ting til salg.

Basaren kan bruges hvis du har ting der ikke passer i din bod eller hvis du gerne vil have dine ting på nettet, men ikke selv har en webshop.

Hvis du kun tager på enkelte markeder i løbet af en sæson kan det også være en fordel at have ting i basaren, for så vil dine ting komme rundt på flere markeder og på den måde blive set af flere potentielle kunder.

- Og så længe dine ting er i Basaren skal du ikke selv passe din bod for at få tingene solgt.